Смачніших ви ще не куштували: готуємо пісні голубці з грибами
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4131
Пісні голубці з грибами вам неодноразово захочеться приготувати
Зараз триває піст для християн, тож чимало вірян відмовилися від м'яса, молочних продуктів і яєць. Актуальними стають рецепти пісних страв. Однією з таких є голубці, приготовані з додаванням грибів.
У своєму інстаграмі шеф-кухар Ліза Глінська розповіла рецепт цієї пісної страви. Цікаво, що їх треба готувати не лише без м'яса, а й без рису. Такого ви, ймовірно, ще не знали, тож варто спробувати.
Інгредієнти
- Перлова крупа — 200 г.;
- гриби — 400 г.;
- цибуля — 2 шт.;
- морква — 1 шт.;
- томатна паста — 100 г.;
- сіль, перець — на ваш смак;
- кріп.
Спосіб приготування
- Перлову крупу треба помити та замочити в холодну воду. Залишаємо на всю ніч.
- Тимчасом миті гриби подрібнюємо та смажимо на олії. Також треба посмажити цибулю та моркву, заздалегідь подрібнивши.
- Варимо перловку у пропорції 1:3, наприклад 100 грамів крупи на 300 мілілітрів води. Солимо та прикриваємо кришкою.
- Переходимо до пекінської капусти. Її теж треба вимити та відрізати корінь. Відриваємо листки та кладемо на дно каструлі. Туди ж заливаємо кип'яток і нехай стоїть так 10-15 хвилин.
- Після цього вже готову перлову кашу поєднуємо з грибами, морквою, кропом та цибулею. Усе ретельно перемішуємо. Наша начинка готова.
- Тоді витягуємо листки капусти, тверду частину обрізаємо та кладемо на них начинку. Закручуємо.
- Кладемо голубці в каструлю чи форму для випікання, залежить яким способом будете їх готувати — в духовці або чи на плиті.
- Частину моркви з цибулею треба поєднати з томатною пастою й додати трохи води. Поливаємо голубці й запікаємо 40 хвилин. Готово!
Раніше "Телеграф" писав, як приготувати смачний рибний рулет. Для цього знадобиться рибне філе, молоко, яйце, панірувальні сухарі та ще деякі інгредієнти. Спробуйте, це дуже смачно.